VOLVO FILMPJES

 

Welkom om de Hermes Auto Import filmpjes pagina van Volvo.

 

U vind hier naast geschiedenis filmpjes van Volvo, ook de nieuwe introductie filmpjes van de nieuwe modellen van Volvo. Wij van Hermes Auto Import willen u door middel van deze Volvo filmpjes pagina op de hoogte houden van het Volvo nieuws.

 

Mocht u na het zien van de Volvo filmpjes misschien interesse gekregen hebben om zelf een jonge gebruikte Volvo te importeren, dan zijn wij u graag van dienst. Door middel van onze "Auto Import Op Maat" nemen wij u al het werk uit handen. Kijk op onze "auto zoeken" pagina of misschien uw auto er tussen staat. Zo niet neem dan even contact met ons op, wij gaan graag voor u op zoek.

 

Ook als u zelf al een auto heeft gekocht in het buitenland dan kunnen wij u van dienst zijn, wij verzorgen naast transport van uw import auto ook het gehele invoer traject voor u, van het berekenen van de BPM met dezelfde BPM calculator als die de douane gebruikt, het invullen van de BPM papieren tot aan uw auto aan te bieden bij de RDW en het bestellen van uw nieuwe kenteken platen. Kortom al de tijd en werk die een auto importeren in beslag neemt.

 

Naast auto import bemiddeling in het buitenland, biedt Hermes Auto Import u ook de mogelijkheid om te bemiddelen bij het aankopen van een auto in Nederland. Zo kunt u met een gerust hart ook een auto in Nederland kopen.

 

Voor meer informatie met betrekking tot de bovenstaande diensten kunt u ons contact formulier invullen om zo uw wensen kenbaar maken. Zodra uw contact formulier bij ons binnen is nemen wij binnen 24 uur contact met u op om uw wensen persoonlijk nog eens door te nemen om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

 

Wij wensen u veel kijk plezier op de Volvo filmpjes pagina van Hermes Auto Import. Voor filmpjes van andere merken kijkt u op onze "Auto Filmpjes" pagina.

 

 

 

De nieuwe Volvo XC60 2010:

 

 

 

 

Ontwikkeling van de Volvo C30 STCC:

 

 

 

 

Geschiedenis van Volvo:

 


Bel Ons:
Kantoor: 06 290 33 827
E-mail: info@hermesimport.nl
Kvk nr: 32.16.75.92